Fatih İlkokulu

Vizyon: Çağdaş yeniliklere açık üreten,ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,gelişen teknolojiyi yakından izleyerek,kültürümüzün yaşatılması,iş ve hizmet sektörüne uygun,üretken bireyler haline gelmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:50 de başlar 15:00 de biter
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz yakıtlı)
Yabancı Dil: ingilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %91
Sportif Etkinlikler: Son üç yılın futbol şampiyonu.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bigafatihio.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. MUMCULAR CAD. FATIH ILKOKULU BLOK NO 88 BİGA / ÇANAKKALE

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çanakkale ili Biga ilçesinin merkezinde bulunmaktadır. ilçe merkezinin Çan ilçesi çıkışında Orman İşletme Müdürlüğünün hemen arka sokağında bulunmaktadır.

Ulaşım Şehiriçi Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Biga İlçe Merkezinde bulunup Çanakkale iline 90 km uzaklıktadır.